boomkikker_hyla arborea_gijs damen

10° Herpetologische Studiedag

Zaterdag 8 november 2014 - Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem.

Op zaterdag 8 november 2014 organiseert HYLA, de amfibieën- en reptielenwerkgroep van Natuurpunt in samenwerking met ANKONA, de Antwerpse Koepel voor Natuurstudie, de 10e Herpetologische Studiedag.

Opgelet, wijziging van de locatie
Door de grote belangstelling zal deze studiedag NIET plaatsvinden in Lier. Dit is de locatie die in alle eerdere mededelingen werd opgegeven.
De nieuwe locatie voor de studiedag is het Huis van de Sport, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram, bus) als met de wagen vlot bereikbaar. In het auditorium kunnen 150 mensen plaatsnemen, ruim voldoende om alle geïnteresseerden een zitje te kunnen aanbieden.

De wegbeschrijving vind je hier.

Inschrijvingen:
Inschrijving voor de deelname aan de studiedag en/of de broodjesmaaltijd is verplicht. Inschrijven kan met behulp van dit online inschrijvingsformulier.

Indien u zich eerder al had ingeschreven voor deze studiedag, zal u op de hoogte worden gebracht van de gewijzigde locatie. We willen iedereen die zich al heeft ingeschreven vragen om een bevestiging te sturen naar info@hylawerkgroep.be zodat we er zeker kunnen van zijn dat u op de hoogte bent van de gewijzigde locatie. Uw inschrijving blijft natuurlijk geldig. Indien u zich ook inschreef voor de broodjesmaaltijd, blijft ook deze reservatie geldig.

Programma:

Routebeschrijving:


Achter het Huis van de Sport (op het einde van de Wijnstraat) is een parking voorzien waar ca. 50 wagens de ganse dag gratis kunnen parkeren. In de straten in de onmiddellijke omgeving kunnen wagens de ganse dag langsheen de straat worden geparkeerd voor 3 euro.

Voor alle info of folders: info@hylawerkgroep.be - Cookies beleid Hylawerkgroep.be

Laatste aanpassing: 28-08-2017 06:26:59